مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً ۖ وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

Atij që bën mirë, qoftë mashkull apo femër, e që është besimtar, ne do t’i mundësojmë të çojë jetë të mirë, dhe vërtetë, do t’i shpërblejmë me dhuratë më të mirë se sa kanë punuar.
Kuran 16:97

Radio deshmia është radio Islame në gjuhen shqipe dhe për herë të parë është hapur në vitin 2012. Radio fillimishtë fokusohet në vetem në ligjerata dhe lexim të Kuranit Famëlartë. Radio deshminë mund ta degjoni mes kompjuterit tuaj, poashtu mund ti zbritni aplikacionet për iPhone dhe Android. Ju deshirojmë degjim te kendshem.

Na kontaktoni: [email protected].

Radio Deshmia Google Play Radio Deshmia App Store